MANTI

MANTI

By 7 Ekim 2016

Porsiyon : 4 kişilik

Malzemeler

Hazırlanış

Mantı iç malzemesi için soğan ve maydanozu ince ince doğrayın, tüm malzemeyi harmanlayıp bir harç hazırlayın. İstediğiniz kalınlıkta açtığınız hamurdan parçalar kesip, dilediğiniz şekilde doldurup kapatın. Kaynayan suda hazırladığınız mantıları haşlayın, süzün ve tabaklara alın. Sarımsakları tuz ile havanda ezin ve yogurt ile karıştırın. Haşlanan mantıların üzerine dilediğiniz miktarda sarımsaklı yoğurt ve Salat Acı Kırmızı Biber, Fesleğen ve Domatesliden 1 er çorba kaşığı gezdirerek servis edin.

Şefin önerisi: Hazır mantı pişirdiğinizde de, Salat Acı Kırmızı Biber, Fesleğen ve Domatesli kullandığınız sos ile servis edebilirsiniz.

Print
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...