IZGARA ANTRİKOT

IZGARA ANTRİKOT

By 7 Ekim 2016

Porsiyon : 1 kişilik

Malzemeler

Hazırlanış

Antrikotu Salat Domates, Sarımsak ve Fesleğenli, kekik ve biberiye ile harmanlayıp 30 dakika buzdolabında bekletin. Yapışmaz tavada iki yüzünü de pişirin. Sos malzemelerinin hepsini bir kapta karıştırın bir sos elde edin ve antrikot ile servis edin.

Şefin önerisi: Eti beklettiğiniz yağa dilerseniz biberiye ve kekik yerine Arnavut biberi, pul biber veya Salat Domates, Sarımsak ve Fesleğenli ile uyum sağlayacağını düşündüğünüz başka baharatlar ekleyebilir; kendi marinasyon tarifinizi yaratabilirsiniz. Bu tarifi patates kızartması ile de servis edebilirsiniz.

Print
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...