FIRINDA SEBZELİ ET YEMEĞİ

FIRINDA SEBZELİ ET YEMEĞİ

By 7 Ekim 2016

Porsiyon : 2/3 kişilik

Malzemeler

Hazırlanış

Tüm sebzeleri küp küp doğrayın ve patlıcan haricindekileri kaynar suda haşlayıp süzün. Etleri Salat Sarımsak ve Fesleğenlide soteleyin, 2 tutam kadar un serpin ve bütün sebzeleri de ilave edin. Fırın kabına sebzeli etli harcı gelişigüzel yerleştirin. Arada bir kat rendelenmiş kaşar peynirinden serin. En son üzerine de kaşar peyniri serpip önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında kaşar eriyip renk alana kadar pişirin. Servis etmeden önce üzerine Salat Sarımsak ve Fesleğenli gezdirin.

Şefin önerisi: Bu tarifi kaşar peynir yerine beşamel sos kullanarak da yapabilirsiniz. Dilerseniz üzerine yine de kaşar peynir serpebilirsiniz.

Print
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...