BOL MALZEMELİ OMLET

BOL MALZEMELİ OMLET

By 20 Ekim 2016

Nutrition facts (per portion) : Serving Size: 2/3 kişilik;

Ingredients

Instructions

Yumurtaları bir kaba kırın; tuz ve karabiber ekleyerek çırpın. Ispanakları gelişi güzel, çeri domatesleri ortadan ikiye, biberleri halka halka ve mantarları da ince ince dilimleyin. Sırasıyla biber, mantar, çeri domates ve ıspanakları tavaya ekleyerek Salat Sarımsak ve Fesleğenlide kavurun. Daha sonra üzerine çırpılmış yumurtayı ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyerek pişirin. Hemen servis edin.

Şefin önerisi: Ispanak yerine dereotu, maydanoz, taze nane kullanabilirsiniz. Dilerseniz taze soğan ekleyebilirsiniz. Yumurtaları çırpmadan göz göz de bırakabilirsiniz.

Print
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...